Body Gym

De beste keuze in Fitness

De fitness die zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak op professionneel niveau en dit allemaal in een zeer familiale sfeer.

Lessen

Meer dan een fitnesscentrum

Body Gym is meer dan een fitnesscentrum waar je een workout kan doen op de diverse toestellen. Je kan ook bij ons terecht voor verschillende individuele of groepslessen. Body Gym organiseert onder andere Spinning, Zumba, 3-B’s, Club Step, Hatha Yoga, Partyrobics en Piloxing. Voor de kleinsten onder ons doen we ook kinderdans. Er zijn danslessen voor kinderen van alle leeftijden.

Nieuw vanaf 18 april  om 19u45 

                 sans-titre

Piloxing is een combinatie van Pilates, boks en dans. Pilates zorgt voor de nodige flexibiliteit, boksen voor snelheid en behendigheid en tot slot dans voor de fun! Tijdens de workout werk je aan jouw conditie, spieropbouw en ga je natuurlijk calorieën verbranden. Met als ultieme doelstelling een super strak figuur!

Voor wie is Piloxing?

Ben jij erop uit om kracht en snelheid te ontwikkelen en tegelijkertijd af te vallen? Door piloxing verbetert je conditie, je werkt aan je spieropbouw en je slankt af tegelijkertijd!

Hoe werkt Piloxing?

Piloxing is een intensieve uptempo workout waar je ontzettend veel beweegt. Je hebt dus geen tijd om stil te staan en in een hoog tempo wissel je telkens tussen allerlei verschillende Pilates-, boks en dansoefeningen. Er zit ook verschil in de snelheid van de oefeningen, de ene keer gaat het snel en bij een andere weer iets rustiger. Om het nog zwaarder te maken kun je tijdens de lessen ook verzwaarde handschoenen om je handen heen doen.

 

Wens je meer informatie over onze lessen? Een keertje uitproberen? Neem gerust contact met ons op.

OpeningsUREN

Maandag: 9u00 – 22u00

Dinsdag: 9u00 – 22u00

Woensdag: 9u00 – 22u00

Donderdag: 12u30 – 22u00

Vrijdag: 9u00 – 21u00

Zaterdag: 9u00 – 15u00

Zondag: 9u00 – 12u00

"Juli & augustus onbemand open tussen 12u en 16u "

Body Gym