Body Gym

De beste keuze in Fitness

De fitness die zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak op professionneel niveau en dit allemaal in een zeer familiale sfeer.

Groepslessen

  • BBB bovenlichaam, buik en benen. De les is low-impact (dus geen gespring). Een BBB-les begint met een warming-up, waarna er spierversterkende oefeningen worden gedaan voor boven- en onderlichaam. Er wordt gewerkt met bvb. gewichtjes, Kettlebells, tubes, step,.. We sluiten de les altijd af met buikspieroefeningen en een cooldown. BBB is de ideale manier om aan het lichaam te werken! Deze les in geschikt voor jong & oud!
  • BodyPump is een intensieve fitness workout in groepsverband waarbij met behulp van een barbell (een stang met gewichten) diverse oefeningen worden uitgevoerd op muziek. De gewichtskeuze bepaalt de deelnemer zelf, dit kan variëren tussen 1 en 30 kg. De oefeningen hebben als kenmerk dat er veel herhalingen worden en op ieder lied traint u een andere spiergroep (borst, triceps, biceps, schouders, rug, buikspieren, beenspieren).
  • Zumba is uitgegroeid tot een wereldwijd fitness fenomeen. Het is een leuke interval (aerobics en fitness) training die wordt afgewisseld met korte danscombinaties. De bewegingen worden opgebouwd uit diverse latin-danspassen, zoals Salsa, Merengue, Samba, Reggeaton, enz… Op een leuke manier werk je aan je conditie, verbrand je vet en brengt daarmee je lichaam mooi in vorm. Door de warme klanken, opzwepende ritmes, swingende heupen en dynamische bewegingen verbrand je ook veel calorieën en vergeet je dat je met een workout bezig bent. Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te kunnen doen aan Zumba. Iedereen, jong of oud kan meteen deelnemen. Niets moet en alles mag bij Zumba. De vrijheid van bewegen, de dynamiek en de gezellige zomerse muziek zorgen voor een leuke workout. Officieel gediplomeerd Zumba insructeur B1 – B2 – ZumbaTomic – Zumba Gold en Zumba Step.
  • Club Step is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar stepje gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Op aanstekelijke muziek corrigeer je je figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat motiveren door je coach. Club Step is voor iedereen die doelgericht wil trainen en iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen en niet denken staan tijdens de les centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een volgbaar tempo. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk.    

                              

  • Spinning is de meest effectieve en motiverende cardiovasculaire training van deze tijd. Het is een groepstraining geschikt voor mannen én vrouwen, getrainden of minder getrainden. Spinning is geschikt voor iedereen die op een plezierige en efficiënte manier wil werken aan zijn/haar conditie. Tijdens de les spant ieder zich in op eigen niveau en onder begeleiding van een spinninginstructeur. Je bepaalt zelf de weerstand via de weerstandknop, dus ook de intensiteit van je training. Elke les heeft haar trainingsprincipe. Uithouding, weerstand, interval of klimtraining: het kan allemaal op een verantwoorde en leuke manier.
  • Small Group Training bestaat uit maximaal 4-8 personen. Hier staat persoonlijke begeleiding centraal. De Personal trainer zorgt er tijdens deze trainingen voor dat er hard gewerkt wordt aan het behalen van je doelen. Er zullen allerlei spiergroepen aan de orde komen, dit doen wij om optimaal resutaat te behalen. Met een Small Group Training ervaart u de voordelen van een Personal Trainer. Elke training is anders. De ene keer ligt het accent op meer kracht, de andere keer meer op conditie. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
  • Pound.Rockout.Workout is een cardio jamsessie ontstaan in 2011 in Los Angeles. Met behulp van Ripstix, speciaal ontworpen lichtgewicht drumsticks, train je tijdens deze workout het hele lichaam. Alle oefeningen worden gedaan op muziek. ‘Je voelt je tijdens Pound net de drummer van de band.’ Pound brengt cardio, conditietraining, krachttraining, yoga en pilates samen. Door de Ripstix verschuift de focus tijdens de training van het tellen naar de oefeningen en van het kijken naar de klok, naar het ritme van de muziek. De workout duurt 45 min.   ” Don’t be afraid of being different. Be afraid of being the same as everyone else.”

OpeningsUREN

Maandag:     8u-9u          9u-22u

Dinsdag:       8u-9u          9u-22u

Woensdag:   8u-9u          9u-22u

Donderdag: 8u-12u30   12u30- 22u

Vrijdag:         8u-9u          9u-21u

Zaterdag:      8u-9u          9u-15u       15u-19u

Zondag:        8u-19u

Body Gym