Body Gym

De beste keuze in Fitness

De fitness die zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak op professionneel niveau en dit allemaal in een zeer familiale sfeer.

Dans 4 Kids – Fit 4 Kids

Ben je tussen 4 en 18 jaar oud en hou je van knotsgekke muziek, beweging en dans. Dan biedt BODY GYM de ideale oplossing. Bij ons kan je al je energie kwijt.

Swing Kids (2de – 3de kleuterklas)

Kinderen van deze leeftijd leren spelenderwijs genieten van bewegen op muziek. Het accent ligt op het aanleren van eenvoudige bewegingen, contrasten in bewegingen (zoals snel-langzaam, hoog-laag). En dit op hun geliefkoosde muziek van o.a. K3, Samson & Gert, Plop, Mega Mindy, enz…

Funny Kids (1e – 2de – 3de Lj)

In deze les is er nog steeds aandacht voor spelvormen, maar het accent ligt op het verwerven van dansbouwstenen. Dansbouwstenen zijn basispassen die in allerlei dansvormen gebruikt worden, zoals een step touch, shufle. De kinderen leren spelenderwijs dansen op hun geliefkoosde muziek.

Moving Stars (4de – 5de – 6de Lj)

In deze les leer je stoer moves uit verschillende dansstijlen zoals hiphop, house, funk,… Ook de muziek is heel divers, maar altijd bekend uit de Top 50. In de choreografieën wordt gebruik gemaakt van formaties, waardoor je ook samen in een groep leert dansen.

Dance & Move (vanaf 13j tot …)

Hier dans je op een mix van stijlen binnen de hiphop. Urban dance, zoals de naam het zelf al zegt, een verzamelnaam voor dansstijlen die ontstonden buiten de dansstudio’s. Onder Urban dance vallen evoluerende hiphop- en funkdansstijlen die eerder in de Verenigde Staten onstonden zoals breakdance, hiphop, popping, locking, house dance en New Style. Omdat deze stijl voortdurend evolueert en het creëren van een eigen persoonlijkheid in dans zo belangrijk is, zal iedere Urban dancer zijn eigen stijl ontwikkelen. Urban dance leeft en blijft uniek!

Fit 4 Kids (6 t/m 12 jaar)

Fit 4 Kids is een uniek kracht & conditie circuit om kinderen op een leuke manier aan hun lichaam te laten werken. De functionele bewegingen omvatten oefeningen die fundamenteel zijn voor alle dingen die kinderen nodig hebben als ze spelen. O.a. trekken, rennen, gooien, springen, duwen, tillen & klimmen. De oefeningen zijn o.a. is spelvorm, waardoor de kinderen het niet door hebben dat ze aan het trainen zijn. Het doel van de lessen is om ze fitter en sterker te laten voelen, maar vooral samen te bewegen. Dit alles op eigen niveau zodat ieder het maximale uit zichzelf kan halen. Fit 4 Kids is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en gebeurt onder begeleiding.

Vrijdag:

18u00 – 18u50 Fit 4 Kids (6 -12 jaar)

Zaterdag:

9u30-10u25 Swing Kids
10u30-11u25 Funny Kids
11u30-12u25 Moving Stars
13u00-13u55 Dance & Move

OpeningsUREN

Maandag:     8u-9u          9u-22u

Dinsdag:       8u-9u          9u-22u

Woensdag:   8u-9u          9u-22u

Donderdag: 8u-12u30   12u30- 22u

Vrijdag:         8u-9u          9u-21u

Zaterdag:      8u-9u          9u-15u       15u-19u

Zondag:        8u-19u

Body Gym