Body Gym

De beste keuze in Fitness

De fitness die zich onderscheidt met een persoonlijke aanpak op professionneel niveau en dit allemaal in een zeer familiale sfeer.

Lignavita

Lignavita 4

Voer jij ook een eeuwige strijd met de weegschaal? Wil je op een discrete manier gewicht verliezen? Kies dan voor Lignavita!

De natuurlijke voedingslijn combineert alle voordelen van gezonde dieetproducten met de smaak en de looks van onze dagdagelijkse voeding. Niet iedereen hoeft te weten dat jij dieet, toch? 😉

Hoe slank je af?

Heel simpel. Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten, evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt. Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

De voordelen

  • Makkelijk en effectief gewichtsverlies
  • Goodbye hongergevoel, hello vitaliteit
  • Behoud van de spiermassa
  • Tot 85% vetverbrandingIMG_1098
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Langdurige resultaten

 

Met het Lignavita programma en door de professionele begeleiding wordt afslanken een plezier. Wij werken met Lignavita  omdat wij zelf vinden dat het simpel is en hun producten lekker zijn, en beter aansluiten bij de traditionele voeding.

OpeningsUREN

Maandag:     8u-9u          9u-22u

Dinsdag:       8u-9u          9u-22u

Woensdag:   8u-9u          9u-22u

Donderdag: 8u-12u30   12u30- 22u

Vrijdag:         8u-9u          9u-21u

Zaterdag:      8u-9u          9u-15u       15u-19u

Zondag:        8u-19u

Body Gym